Lash lifting


LASH LIFTING

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment!

 

Met deze wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

 


Waarom kiezen voor Elleebana One Shot Lash Lift

Zeer korte inwerktijd van de lotions – gemiddelde inwerktijd van 10 tot 17 minuten
Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten
Resultaat van gemiddeld 6 weken
Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling
Laat natuurlijke wimpers langer lijken
Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
Formaldehyde-vrij
Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem
Geschikt voor lange en korte wimpers
Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten
GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes
Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk
Niet getest op dieren

Wij adviseren onze klanten om zonder oog make-up naar de salon te komen voor het beste resultaat!! Daarnaast bieden wij ook standaard aan de wimpers te verven. Dit geeft een nog mooiere oogopslag.

De prijs voor een lash lifting vindt u in onze prijslijst.