DermaOxy


DERMA OXY BEHANDELING

“Een proefbehandeling is altijd gratis om u van het resultaat te overtuigen!”

Zuurstof is het basiselement van alle vormen van het leven. Niet alleen wij hebben zuurstof nodig om in leven te blijven, onze huid moet ook kunnen ademen om gezond te zijn en te blijven. Met het ouder worden, gaan de functies van de huid en de aanmaak van nieuwe cellen trager verlopen. De zuurstofconcentratie in de huid word minder en geleidelijk aan verslapt de huid en ontstaan er rimpels.

Welke effecten heeft de DermaOxy op uw huid?

Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
De vochtbalans in de huid wordt hersteld
De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer
De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd


De gezichtsbehandeling

Deze zeer comfortabele (en relaxende) behandeling zorgt voor een nieuwe impuls van uw huid. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende serums. Het hyaluron en synserum. Dit in combinatie met de zuurstofboost is dit de start van een effectieve methode tegen rimpels en fijne lijntjes in de huid. De behandeling bevordert de elasticiteit en maakt de huid zachter. Naast de behandeling is er een complete lijn dermaOXY producten om voor een optimaal resultaat te zorgen. Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke componenten. U werkt dus op een natuurlijke manier aan huidverjonging zonder chirurgische ingrepen of injecties.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en u krijgt de eerste behandeling gratis zodat u zelf het resultaat kunt zien!


DermaOxy behandeling

Duur: circa 45 minuten

Reiniging
Huidanalyse
Peeling
Derma roller (indien gewenst)
Oxy behandeling
Hydra crème
Dag/nacht en oogverzorging


Prijs DermaOxy

De behandelingen kunnen in een kuur of los ondergaan worden. Het voordeel van een kuur is dat u het snelst het beste resultaat heeft en het een totaal concept is inclusief producten.

– 6 behandelingen (1x per week) + 4 producten (hydra, dag, nacht en oog crème) € 485,00
Aanbetaling € 185,00 daarna 1 x per week € 50,00

– 6 behandelingen (1x per week) + 2 producten (nachtcrème en oog crème) € 385,00
Aanbetaling € 145,00 daarna 1x per week € 40,00

Wanneer u een kuur in 1 keer betaald ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag en krijgt u de dermaroller gratis tijdens de kuur (roller waarmee u hele kleine gaatjes in de huid maakt waardoor de behandeling nog dieper wordt opgenomen door de huid).

Onderhoudsbehandeling na een kuur € 59,50 (1x per 6-8 weken)