Schoonheid producten


SCHOONHEID PRODUCTEN

In de schoonheidssalon werken wij met het merk hannah.

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. Er wordt altijd gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem waarbij duurzame resultaten worden nagestreefd. Als merk is hannah er een absolute voorstander van om alles uit de huid te halen wat nog aanwezig is. Dit wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

De hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

Minerale Make-up

De foundations van BeMineral bieden een perfecte dekking en zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De foundations zien eruit als poeder, maar voelen aan als zachte crème. Ze geven je huid een natuurlijke, zijdeachtige glans zonder de huid te verstoppen, zoals veel traditionele make up producten wel doen.

De nieuwste generatie minerale make-up. Ontwikkeld met liefde, geïnspireerd door professionals en gemaakt voor de vrouw van morgen….

De poeders bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide en bieden daardoor ook een SPF 15 bescherming.