Gezichtsbehandeling


GEZICHTSBEHANDELING

Welke hannah behandeling u ook kiest, wij als huidcoach trakteren u op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat!

Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH, pigment en roodheid) start de behandeling. De producten worden speciaal op uw huid afgestemd en uw persoonlijke wensen staan centraal! De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de volgende 5 stappen uit het hannah systeem: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Deze stappen komen uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod.

HANNAH TOUCH UP 30 min. € 30,-
Is uw huid toe aan een oppepper? In de 30 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt uw huid een ware touch up! Tijdens deze korte behandeling wordt de huid gereinigd, gepeeld en gestimuleerd. Tevens word de huid flink aan het werk gezet door middel van de hannah massage.

HANNAH MEET&TREAT 45 min. € 45,-
Let’s try hannah! Deze hannah behandeling trakteert uw huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor uw huid, passend bij uw persoonlijke wensen!
HANNAH XPRESS 60 min € 60,-
The hour of power! In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op uw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van u en de behoefte van uw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 min. € 80,-
The total package! Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met uw huid met onder andere de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaart u een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
INTENSE TREATMENT. € 90,-
De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense huidverbetering kan uw huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor uw huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag uw huidcoach welke bootcamp u het beste resultaat zal geven!