Haarproducten


HAAR PRODUCTEN


Haarverzorging

 

In onze haarsalon maken wij gebruik van de producten van het merk Artistique. Zij hebben een complete en unieke haarverzorgingslijn met perfect op elkaar afgestemde producten.

De verzorgingslijn Therapy bevat producten voor zowel gekleurd als niet gekleurd haar. Artistique gaat met de Therapy producten uit van 3 haartypes: 1. fijn haar – 2. normaal haar en 3. dik haar. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat deze serie ingrediënten bevat met van natuurlijk stoffen. De Therapy producten zijn ook siliconen- en parabenen vrij.

Lees op onderstaande linkjes meer over de verschillende producten van Artistique. Wilt u graag advies over de meest geschikte producten voor uw haar? Dan helpen wij u graag hierbij.

Therapy
Youcare Intens
Youcare Color
Youcare Curl
Youcare Daily
Youcare Dandruff & Sebum Hair Bath
Youcare Sunshine
Artiplex
Orchid


Styling

De Freak-serie van Artistique bestaat uit hoogwaardige trendy stylingproducten waarvoor mede gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De Freak-serie is veelzijdig en inspirerend. Met Freak styling kun je alle kanten op, van mat tot glanzend.

Kenmerken van de Freak-serie
Parabenen vrij
Siliconen vrij
Vrij van dierlijke ingrediënten
Met natuurlijke ingrediënten
Met huidbescherming

Freak styling producten
Youcare styling producten


Color

Artistique the world of colour!
Diep, sprankelend en echt… dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op crèmebasis. Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat. Artistique biedt een perfect synergie-systeem met buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en haarverzorging.

Bekijk hier de color producten