Artistique Youcare Color


ARTISTIQUE YOUCARE COLOR


Youcare Color Hair Bath

Mooi, glanzend gekleurd haar met zonnebloemextract voor bescherming van de kleur van het haar. Deze Color serie is geschikt voor gekleurd haar. Door middel van het Color Proteïne Complex met extracten van zonnebloemolie zorgt het ervoor dat de kleur minder snel vervaagt en de glans behouden blijft. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling.


Youcare Intens Color Mask

Dit masker is een intensieve kleurbeschermende kuur. Het biedt bescherming tegen kleurvervaging, zonder verzwaring. Uw haar houdt zijn mooie glans en is gemakkelijk te kammen.


Youcare Color Leave In Mask

Dit masker in spray vorm is een hydraterende intensieve kuur die uw haar zacht en soepel maakt. Het helpt bij het voorkomen van kleurvervaging.


Youcare Color Revitalizer

Deze hydraterende spray (pH3,9) zorgt voor veerkracht en glans met UV filter. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.


Therapy Color Protection Mask C

Kleurbeschermende intensief kuur die bescherming biedt tegen kleurvervaging. Het haar houdt zijn mooie glans en is gemakkelijk te kammen. Verdeel voldoende van het masker op handdoekdroog haar. Dek het haar vervolgens af met een handdoek en laat het masker 10 minuten inwerken. Vervolgens goed uitspoelen.


Therapy Color Protection Liquid C

Deze, leave-in spraylotion (pH 3.9) verzorgd gekleurd haar met UV-filter. De kleur blijft langer behouden. Ontwart en revitaliseert gekleurd haar met een krachtige bescherming.