Artistique Therapy


ARTISTIQUE THERAPY


Therapy Hydrating Repair Shampoo 1/2/3

Deze shampoo geeft een hydraterende reiniging met panthenol  en zorgt voor een langdurige verzorging zonder dat het haar wordt verzwaard. Na de wassing kunt u gebruik maken van de Hydrating Repair Liquid. De Repair shampoo is beschikbaar in 3 haartypes. 1. Fijn haar 2. Normaal haar 3. Dik haar


Therapy Hydrating Repair Mask

Deze intensieve haarkuur is geschikt voor droog en beschadigd haar. Het masker herstelt uw haar waardoor het na gebruik weer zacht, soepel en glanzend wordt. Het masker is eenvoudig toe te passen. U verdeelt voldoende masker op uw handdoek droge haar. Dek het haar af en laat het masker 10 minuten inwerken. Vervolgens kunt u het uitspoelen.


Therapy Hydrating Repair Liquid

Deze spraylotion (pH 3.9) is voor de verzorging van alle haartypes. Het ontwart en versterkt en haar. Daarnaast revitaliseert het haar met een krachtige bescherming. Het resultaat na behandeling is zacht aanvoelend haar, beter te kammen en het haar krijgt een mooie glans.


Therapy Color Protection Shampoo 1C 2C 3C

Deze shampoo voor gekleurd haar heeft een kleurbeschermende reiniging met druivenpit extract. Zorgt voor een langdurige glans. De shampoo beschermt uw haarkleur tegen kleurvervaging. Het geeft gekleurd haar weer een gezond en verzorgd gevoel. Na iedere wassing kunt u Therapy Color Protection Liquid gebruiken. Therapy Color Protection Shampoo 1C: Voor fijn haar. Therapy Color Protection Shampoo 2C: Voor normaal haar. Therapy Color Protection Shampoo 3C: Voor dik haar.


Therapy Color Protection Mask C

Kleurbeschermende intensief kuur die bescherming biedt tegen kleurvervaging. Het haar houdt zijn mooie glans en is gemakkelijk te kammen. Verdeel voldoende van het masker op handdoekdroog haar. Dek het haar vervolgens af met een handdoek en laat het masker 10 minuten inwerken. Vervolgens goed uitspoelen.


Therapy Color Protection Liquid C

Deze, leave-in spraylotion (pH 3.9) verzorgd gekleurd haar met UV-filter. De kleur blijft langer behouden. Ontwart en revitaliseert gekleurd haar met een krachtige bescherming.