Artistique Artiplex


ARTISTIQUE ARTIPLEX


Artiplex Bond Booster No.1

Deze hoog geconcentreerde formule, verrijkt met plantaardig gehydroliseerde proteïnes stelt het Artiplex Protection & Healing in staat om ernstig beschadigd haar te herstellen en te versterken, of extra beschadigingen van het haar tijdens het kleurproces te voorkomen. Het haar wordt weer gezond en glanzend, behoud zijn elasticiteit en wordt weer krachtig en soepel. Daarnaast wordt door het gebruik van Artiplex de conditie van het haar weer opgebouwd. Beschermt het haar tegen haarbreuk o.a. tijdens het kleurproces.


Artiplex Shampoo No.2

Deze hoog geconcentreerde formule, verrijkt met plantaardig gehydroliseerde proteïnes stelt het Artiplex Protection & Healing in staat om ernstig beschadigd haar te herstellen en te versterken, of extra beschadigingen van het haar tijdens het kleurproces te voorkomen. Uw haar word weer gezond en glanzend, het behoud zijn elasticiteit en wordt weer krachtig en soepel. Door het gebruik van Artiplex wordt de conditie van uw haar weer opgebouwd. De shampoo maakt uw beschadigde haar zachter, glanzend en soepel, zodat het makkelijker te kammen is.


Artiplex Mask No.3

Deze hoog geconcentreerde formule, verrijkt met plantaardig gehydroliseerde proteïnes stelt het Artiplex Protection & Healing in staat om ernstig beschadigd haar te herstellen en te versterken, of extra beschadigingen van het haar tijdens het kleurproces te voorkomen. Uw haar wordt weer gezond en glanzend, behoud zijn elasticiteit en wordt weer krachtig en soepel. Daarnaast wordt door het gebruik van Artiplex de conditie van het haar weer opgebouwd. Dit masker voedt het beschadigde haar perfect en maakt het zacht en soepel. Het heeft een lichtgewicht textuur die makkelijk aan te brengen is van de aanzet tot de punt. Het haar is makkelijker doorkambaar en te stylen.


Artiplex No.4

Deze hoog geconcentreerde formule, verrijkt met plantaardig gehydroliseerde proteïnes stelt het Artiplex Protection & Healing in staat om ernstig beschadigd haar te herstellen en te versterken, of extra beschadigingen van het haar tijdens het kleurproces te voorkomen. Uw haar wordt weer gezond en glanzend, behoud zijn elasticiteit en wordt weer krachtig en soepel. Daarnaast wordt door het gebruik van Artiplex de conditie van het haar weer opgebouwd. Het maakt het haar gladder tot in de punten en is klaar om gestyled te worden.